×

Referenties

Niels Snijders Timmerwerken staat voor vakmanschap pur sang. Hieronder treft u actuele referenties van enkele projecten. Neem gerust contact op voor meer informatie of laat zelf een referentie achter.

Top afwerking

Wij hebben onze aanbouw en  een overkapping (eiken) laten plaatsen door Niels Snijders Timmerwerken. We zijn ontzettend tevreden met het eindresultaat. Het is super afgewerkt, ruim en een meerwaarde voor ons huis. We raden Niels Snijders Timmerwerken bij iedereen aan!

Fam. Beumers Roggel

Echte vakmensen!

Vanaf het eerste moment hadden we het gevoel dat we met vakmensen hadden te maken en dit gevoel werd bevestigd. Ze werken erg precies en netjes. Het eindresultaat mag er dan ook wel zijn!

Bart & Fleur

Oog voor detail

Niels is een echte vakman met oog voor detail. Hij heeft bij onze huisrenovatie super werk geleverd en we zijn heel blij met het eindresultaat. Niels is ruimdenkend, daardoor hebben we veel tips gekregen om een zo mooi mogelijk resultaat te creëren. Goed werk afleveren is waar hij voor staat. Bij een volgende opdracht gaan we zeker bij hem terug.

Fam. Wolters Baexem

Perfect werk afgeleverd

Niels Snijders heeft perfect werk afgeleverd toen mijn oude terrasoverkapping moest worden vervangen en uitgebreid. Hij is een zeer goed vakman, een betere kun je je niet wensen, zijn eigen huis in Baexem laat dat ook overtuigend zien. Hij is daarnaast ook een prettig, geduldig en vriendelijk mens. Binnen korte tijd is er aan mijn huis een hellend afdak boven het terras gemaakt dat er uit ziet alsof het er altijd heeft gezeten, volmaakt in de lijn en helling van het dak boven en achter het huis, met over de volledige lengte van ruim 10 meter slechts twee, met oude stenen gemetselde, smalle steunpunten, waarvan één halverwege, en een in de afsluitende muur. Daardoor blijft het uitzicht vanuit het huis op de tuin vrijwel ongestoord mogelijk. Tegelijk werden een zestal Velux-dakvensters aangebracht, voor voldoende behoud van daglicht in huis, plus warmte-isolatie onder de dakpannen. Ik wil de mogelijkheid open houden om van het afdak nog eens een serre te maken. Maar dat is afhankelijk van het winnen van een royale prijs in de loterij. Ik zal dan zeker weer een beroep op Niels Snijders doen. Ik ben enthousiast over zijn werk en kan hem iedereen aanraden die timmerwerk moet laten verrichten.

J. van Kempen Roggel

Sterk in timmerwerk

‘Sterk in timmerwerk’ dat is waar Niels Snijders Timmerwerken voor staat. Niels heeft diverse verbouwingswerkzaamheden op ons kantoor uitgevoerd. Hij kenmerkt zich als een betrouwbare vakman die kwaliteit levert met oog voor detail. Niels is creatief en denkt graag met ons mee om een optimaal resultaat te leveren. Hij is flexibel en komt zijn afspraken altijd na wat voor ons erg prettig werkt.

Claessen Transport Roggel

Renovatie boeiboord/dakkapel

Na een duidelijk plan met gemaakte afspraken was het prettig samenwerken. Alles verliep volgens de tijdsplanning  met een mooi en keurig afgewerkt resultaat. Keurig Niels Timmerwerken, bedankt Niels en Daan.

J. Hendriks Roggel

Complete zolderverbouwing en 4 Velux dakramen

Vanwege een vaststaande planning met een andere firma om het dak te isoleren, kwamen we in tijdnood met het plaatsen van de dakramen. Via een kennis kwamen we bij Niels Snijders Timmerwerken terecht en deze bood uitkomst. Hij wist ons in zijn schema in te plannen. Eigenlijk maar voor anderhalve dag, maar tijdens de werkzaamheden bleek er een ernstige daklekkage te zijn. Hoewel al oud, moest deze wel opgelost worden voor de nieuwe isolatie.

Het wos voor ons onmogelijk om een dakdekkersbedrijf op korte termijn bereid te vinden om dit op te lossen. Ook hier bood Niels uitkomst, binnen een dag had hij het met een dakdekkersbedrijf geregeld door zijn bereidheid zelf mee te werken op het dak en daarmee tijd te besparen. Door het slechte weer kon hij met een ander werk (buiten) niet verder en hebben wij hem enkele dagen extra kunnen inhuren door hun het gehele regelwerk in het dak reeds te laten plaatsen voorafgaand aan de isolatie, inclusief de geraamtes van de metal studwanden en de deurkozijnen. En dat waterpas en recht in een scheve, 130 jaar oude boerderij. Dit is lastig, echt vakwerk!

Al met al waren we in 5 werkdagen zodanig opgeschoten dat we weer royaal voor liepen op ons schema. Elke dag als we thuis kwamen van ons werk waren er weer flinke stappen genomen. Ook deed Niels regelmatig voorstellen om zaken slimmer te construeren waardoor het eindresultaat niet alleen mooier zou worden, maar ook weer werk en geld bespaard zou worden in de verdere afwerking. Het werk en de facturering zijn geheel volgens afspraak verlopen, gewoon de gewerkte uren en materialen afgerekend met een erg gespecificeerde nota (nog nooit zo gespecificeerd gezien).

Wij zijn bijzonder tevreden over dit bedrijf en kunnen iedereen aanraden die echt vakwerk, slimme oplossingen, iemand die meedenkt en bijzonder netjes werk zoekt, contact op te nemen met Niels Snijders.

John Dumont Heythuysen

 

Wat vinden klanten?

Uitgelicht werk

Nieuwbouw | Overig | Renovatie | Verbouw

Verbouwing woonhuis

Locatie: Baexem

Voor dit huis verzorgde Niels Snijders Timmerwerken de complete verbouwing. Het resultaat is een strak en modern woonhuis. Voor dit …

Bekijk project →
Nieuwbouw | Overig | Renovatie | Verbouw

Verbouwing woonhuis

Locatie: Baexem

Ook dit huis is volledig verbouwd door Niels Snijders Timmerwerken. Het resultaat is strak en modern. Voor dit huis zijn …

Bekijk project →